Tuesday, April 14, 2009

~Tag from Mai~


1. Kalau anda jadi orang terkaya di dunia?

>>erm3 namaw jd org kaye gler2 cos nnt xtdo lena cos perompak n pencuri grenti target umah ak..tp klo kaya ngn pahala n budi bahasa besh la..hehehe

2. Kalau anda jadi orang terseksi di dunia?
>>hohoi kalo jadi orang tseksi di dunia msti ak da xsingle skg ni..rmai jek org isi borang ngurat ak time ni..tp mmg xbesh la..rmai orang akan cemburu buta ngn ak pstu idop plak xtenang cos asek dikaco oleh minah2 gedix kt skeliling..kah3

3. Kalau anda perlu terjun tingkat ke-100 untuk membuktikan cinta anda?

>>erk xde keje ak nk terjun tgkat 100..agpn nk cri bangunan 100 tgkt pn payah..dri ak terjun bek ak sruh pasangan ak terjun..muahahaha

4. Kalau orang kata blog anda teruk nak mampus!
>>erk kalo yg bg komen tu blog die mantap gler2 tahap kerbau terbang xpe gk la..klo yg ckp tu org yg xde blog mmg nk kene sume aliran kick yg ak blajo (side kick, flying kick, chop kick, etc)..hua3

5. Kalau keluarga anda yang menentukan teman hidup anda. Kira perkahwinan yang ditetapkan keluarga lah?
>>haa kalo kluarga yg tentukan pn ak xkesah sgt (klo dpt kawen awl kn besh..kui3) kate org kalo ikot plihan fam akan lebih berkat..tp ak ag prefer plih sndri..sekbek fam ak jnis sporting gela ksi ank teruna diorg cri sndri bakal menantu..weehoo~~XD

6. Kalau tiada lagi hari esok?
>>wah di sini ak nk mintak ampun n maap kt sume org trutame skali fam, sdare-mare, kwn2 n sape yg mengenali diri ini..maap zahir batin..ingatiku dalam doamu..huhuhu

7. Kalau orang yang anda benci berada di depan anda?
>>erm3 ak pyh nk benci org..tp skali da benci ak mmg xkn prasan kwujudan mreka da (lalu depan un cm xnmpk)..xde la smpai tahap nk bagi tempeleng platipus kt die kot..xpsl2 lk gado nnt..xbek gado..dose~hohohoho (benci org cm xdose lk =p)

8. Kalau anda berpeluang masuk Fear Factor dan makan benda2 pelik?
>>yeah ak akan menyahut cabaran ngn gumbira skali..tp hrp2 la ptndingn tu wat wktu ak lapo gler..ngn pengacara2 n crew die ak leh ngap..kah3..jgn bg mknn xhalal sudeyh..kui3~

9. Kalau ibubapa anda tiada pada pagi esoknya?
>wah amat cedeh skali..mmg cayunk banget ngn mreke..bru je bgrau senda ngn mreke td kononnye nk blnje mam sebab windu yg amat sgt..huhuhu..xbsedia ag nk idop tnpe parent..wahh~~

10. Kalau anda berjumpa dengan orang artis/selebriti yang paling anda minati?
>>erm 1st skali msti la amek gmba..date dlu ngn artis tu..enjoy2 ngn diorg..nk wat pe ag eh??hahaha

11. Kalau diberi lesen untuk membunuh, siapa yang akan anda bunuh?
>>klo de lesen bunuh msti ak gi palestin bunuh sorg2 askar israel yg kejam tahap cipan tu..klo de lesen membunuh msti ak leh jd assasin bjaya kan??korg nk bunuh sape??ak leh tlg setelkan..sile tgglkan alamat n detail mengenai mangsa..kah3

12. Kalau orang kata anda kacak/cantik?
>>ak rse msti org tu nk ngayat ak..ak taw la ak ni xsberape kn..bese2 jek..xde rupe sgt un..kekacakan/kecantikan tu adalah subjektif..xtaw nk describe cmne..tp sume tu kepunyaan Allah..Dia bg pinjam n bile2 je boleh tarik balek

13. Kalau anda ada penyakit AIDS pada usia yang muda?

>>hohoi..mintak dijauhkan sgt2~ak xkan wat pkara yg leh membuatkan ak dpt penyakit maut n memalukan tu..nnt susah nk kawen..kih3~

14. Kalau anda berpeluang menikmati makan malam yang romantik?
>>haa~yg ni ak berharap sgt dpt wat ngn si dia yg kucintai (cewah~)..klo leh nk bwk gi restoran hotel 5* dan ke atas n have private n luvly moment together..ngee~XD

15. Kalau anda terpaksa mengorbankan cinta anda untuk orang lain?
>>erm itot la..klo da xde jodoh nk wat cmne..tp rsenye ak sggup lepaskan si dia utk pastikan die epi..tp hrp2 xjd cmtu la..still searching 4 pure love =D

16. Kalau anda memenangi anugerah? Dan anugerah apa yang anda inginkan?

>>anugerah dekan??kah3..anugerah pelumba kereta plg top n tukang msk plg havoc..heheheheh

17. Kalau anda berpeluang mengahwini bangsa asing? Bangsa asing mana yang anda inginkan?
>>rsenye Jepun kot..mate diorg yg sepet2 miao n pipi yg halus mmg mmikat ati..kene lk klo muke tiut banget an..hohoho..tp dri plih org luar ak ag prefer org Melayu n beragama Islam..senang nk ngam n memahami dri ni..klo mix un ok gk..ahaks!

18. Kalau anda terpaksa berpisah dengan orang tersayang?
>>wah namaw la..kne lk klo bpisah slama2nya..mish my fam so much nnt..
>>klo ngn org tercenta plak ag sadis..tiap2 ari akan trigt dia..huw~

19. Kalau ramai yang tidak puas hati dengan anda kerana mereka cemburu dengan anda?
>>kalo xpuas ati pstu xkaco ak xde pe la..tp skali kco idop ak mmg ak campak sekor2 dalam tong sampah dbkl..bru padan muka..hahahaha

20. Mengenai orang yang tag kamu ni?
>>erm org yg tag ni..mai nme singkatnye..bru je knal..agk cumil orgnye..yg lbih2 tu still dlm proses suai kenal..kah3~

21 : I'm tagging :
>>my followers (korang wajib jawab taw!! xde sunat2)..yang da jwb tu xyah jawab..kalo nk jd sengal n jawab lagi pn boleh..hua3~

2 comments:

  1. uits..
    saye follower awak kan?
    mls la nk jwb..!
    mwahahaha

    ReplyDelete