Monday, April 20, 2009

Break For A While~

Cop!! Cola-Cola~Yeahhh~~
*pinjam iklan coke zaman dahulu kala jap*

MySpace

Akhirnya diriku dapat kembali juga memblogging sambil bersengal2an dengan kipas-susah-mati yg kucintaik kucintai =p
Sehari xdapat memblogging wat diriku rase xkeruan..rse cm termiss sumthing important jek..cewah~
Ok abes intro yg kononnye bergenre kreatif baru ni..keh3

MySpace

Haa kat cni just nk inform kt korang2 sume yg pemblogger ini (ak la tu) tengah break dari de exam cos ade gap yang panjang skali (seminggu lk tu)
MySpace
So ak dapat la kembali menulis kt blog ni (ske tk??)
MySpace
Berbalik pada cerita exam week ak..
Akhirnya kte da berjaya menempuh 1 paper exam (bru stu??kui3) yg agak killer soklannye..
Tp alhamdulillah dapat gk kte jwb ngn bgayanye sambil blakon menjadi prof dengan mereka teori sendri..hahaha (hebat an??)
MySpace
Subjek yang da dilalui tu dinamakan Biometri..
Dari namenye da taw yang subjek ni agak complicated smpai korang pn xleh takrif ngn sendri..
Xkesah la pasal tu..yang pentingnya soklannya agak sengal susah n wat ak penin pale..
MySpace
Tapi benda da lepas kan..hope ak dapat skor ngn bgaya skali..twink3~
MySpace
Haa seperkara lagi..
Ak da balek umah untuk menenangkan diri yang agak gela akibat exam tu..
Tujuan blek umah tu sebab nak dapat sokongan moral dari fam yg kusayangi..
MySpace
Harap korang un len bagi ak semangat yang mulai padam kt ak ni..
Sekian~

p/s : thanx to niesah sebab bg semangat kt mal..tp gaye cam mak org suwo study tu yg xtahan..muehehehe XD

5 comments:

  1. yeah!!!! conteng lew blog iney kmbali
    stelah abes sudah exam 2!! (ayat skema!)

    wahahaha...

    ReplyDelete
  2. ainmusa : thanx!!ngee XD

    mai : yep3..akan kembli menconteng nnt..skg un conteng gk..kih3

    ReplyDelete
  3. itu name saye! yeah!
    same2 mal...
    sila kembali membuka buku yer mal..jgn men intrnet memnjang...
    *ade gaya makx?*

    ReplyDelete
  4. hahahaa..
    ye la niesah..
    mal bce jek buku smbil on9..
    buku itu besh!!kah3

    ReplyDelete